Unelmiesi yritys -valmennus

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

asiantuntijuus nousuun
Jokainen matka alkaa unelmasta

SuccessMind -Unelmiesi yritys on yrittäjyydestä kiinnostuneiden ja yrittäjien valmennusportaali, josta saat tietoa, vertaistukea, ohjausta ja asiantuntijoiden ajatuksia omalle polullesi. Tunnet varmasti välillä olevasi aivan yksin asioiden kanssa. Tässä auttaa hyvä, luottamuksellinen, samanhenkinen verkosto ja oma valmentajasi. Unelmiesi Yritys  -kurssista löydät webinaareja ja esityksiä, joista sinulle varmasti on hyötyä.

Valmennuksissa on kysymys “oppimismatkasta”, jonka aikana tavoitteesi kuten esim. yritysideasi jalostuu liiketoimintasuunnitelmaksi ja saat kannattavan yritystoiminnan pyörittämiseen tarvittavia tietoja/taitoja.  Valmennuksen aikana voit pohtia ideaasi monesta eri näkökulmasta ja saat vertaispalautetta sekä henkilökohtaista ohjausta.Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

I can help you also in english!

Yo puedo ayudar también los hispanohablantes en las actividades empresariales en Finlandia. Por favor, ve el otro curso aquí

Muista, että tietoinen mieli kyseenalaistaa, arvioi ja suodattaa jatkuvasti tietoa näkemystemme ja uskomustemme mukaan. Tavallaan tästä on hyötyä, mutta toisaalta siitä on myös haittaa. Joskus saatamme tehdä ennakkoon päätöksen asiasta, josta meillä ei ole riittävästi tietoa. Kun päätämme,, että jollakin asialla ei ole meille merkitystä, meiltä saattaa jäädä jotakin tärkeää ja elämää mullistavaa kokematta.

Ota yhteyttä, ensimmäinen tapaamisemme

(kesto 1h) on sinulle ilmainen

 

Ole avoin ja rohkea. Ole mukana menestyjien joukossa. Mitä hävittävää sinulla on?

 

Mitä haluat elämältä?

Jokainen ihminen tarvitsee jonkun jonka kanssa käydä läpi elämän tilanteita. Puolueettoman kuuntelijan ja kysymysten esittäjän. Jonkun, joka on toiminut yrittäjänä ja tuntee yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet. Jonkun, joka voi ohjata sinut oikotielle, niin ettei sinun tarvitse kompastella jokaiseen kiveen matkallasi.

Kun sinulla on vaikeaa, usko siihen, että jotakin suurta ja hyvää on tapahtumassa, koska joudut kokemaan vaikeuksia ja ongelmia elämässäsi. Hyväksy ongelmat ja keskity ajattelemaan sitä, että kokemasi vaikeudet eivät määritä sinua – kuka olet ihmisenä, vaan kysymyksessä on vain tilanne, jossa olet tällä hetkellä.

Se, mikä merkitsee, on tämä hetki. Ei menneisyys, ei myöskään tulevaisuus. Tarvitsetko tukea, strategian ja suunnitelman, jonkun ideoimaan kanssasi sekä toteutuksen, joka todella toimii.

 

SuccessMind


Haluatko menestyä?

Olen tehnyt elämässäni todella isoja päätöksiä ainoana ajatuksenani päästä tekemään jotakin, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta. Kun tulet eläkeikään, voitko sanoa, että seurasit haluamaasi polkua ja elämäsi oli merkityksellinen? Oletko kiitollinen elämälle kaikesta hyvästä mitä olet saanut?

Jokaisen elämällä on tarkoitus – jos teet sitä, mitä varten täällä olet, kaikki sujuu todella hyvin. Jos teet vastoin tarkoitettua sielusi polkua siksi, että toiset sanovat, että se on oikein, turvallista, järkevää, mitä tahansa – kohtaat vaikeuksia ja ongelmia ja mikään ei tunnu oikein sujuvan.

Määrittele elämäsi tarkoitus ja rakenna polkusi sen mukaan. SuccessMind valmennuksissa  autan sinua siinä.

Tee kaikkea mitä rakastat, mikä on hauskaa ja tekee sinut onnelliseksi. Se avaa ovet menestykseesi

 business

Unelmiesi Yritys -valmennus

Perustuu neljään ydinalueeseen, jotka menestyvässä yrityksessä on oltava kunnossa. Tuote, prosessit, suunnittelu ja ihmiset. Tehdään siis ne kuntoon jo heti toiminnan alussa.

 • rohkaisee sinua haastamaan kaavamaisen ajattelun ja toiminnan

 • vapauttaa sinut tekosyistä, jotka estävät sinua uskomasta yrityksesi menestykseen

 • ohjaa sinua ajattelemaan strategisesti

 • auttaa sinua luomaan menestyvää liiketoimintaa

 • opettaa sinulle miten kehitetään neljää merkittävintä tekijää yrityksen menestymisessä; suunnittelua, prosesseja, ihmisiä ja tuotetta

 • ohjaa sinua myymään ja markkinoimaan niin, että saat aikaan tulosta

 • auttaa sinua hallitsemaan elämääsi ja olemaan kiitollinen siitä mitä sinulla jo on

 

Liity mukaan menestyjien joukkoon!

Liittyminen verkkoyhteisöön maksaa vain 478 €/vuosi. Arvo normaalisti yli 6800 €.

Liittymismaksuun sisältyy:

 • Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä – 50 vinkkiä yrittämiseen ekirja (arvo 24,90 €)
 • Elämän taulu©, unelmien ja tavoitteiden visualisointiin (arvo 183 €)
 • Eri teemojen mukaisia webinaareja 1 kpl/kk (arvo 348 €)
 • Verkkoyhteisön tuki ja kokemus
 • Valmennukseen kuuluvat erikoishintaan myös jotkut vierailijaluennoitsijoiden webinaarit, ekirjat, espanjankielen yms. kurssit.

SEKÄ BONUKSENA 

Henkilökohtaisen valmennuksen vuodeksi (arvo 2448 €)  2h/kk (verkossa, puhelimessa, sähköpostilla tai kasvokkain, miten vain haluat)

 

Maksu on mahdollista maksaa myös erissä.
Jos haluat maksaa erissä, ota yhteyttä minuun tarja@dariak.fi.

Maksu kahdessa erässä 243 € liityttäessä ja 243 € toinen erä 6 kk liittymisen jälkeen.
Maksu kolmessa erässä 165 € liityttäessä, 165 € toinen erä 4 kk liittymisestä ja kolmas erä 165 € maksetaan 8 kk liittymisestä.

 

Tule mukaan, tehdään yhdessä yrittäjyydestä hyvä matka!

 

Moduulit

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit