Tunnetko asiakkaasi? Tunteeko asiakas sinut?

tai kirjaudu sisään katsoaksesi tätä kurssia.

Ti 14.3. klo 11-16

Niemilomat Oy, Varkaus

Koulutusiltapäivässä puhutaan yrityksesi tärkeimmästä ihmisestä, asiakkaastasi. Käydään läpi asiakkaan määrittelyä, asiakkaan valintoja, asiakkaan merkitystä hinnoitteluun ja tuotteistamiseen sekä asiakkaan arvon nostamista. Saat konkreettisia työkaluja ja malleja asiakkaan määrittelyyn.

Koulutus toteutetaan Varkaudessa Niemilomat Oy:n matkailutilalla 14.3.2017 klo 11-16. Koulutuksen lisäksi päivään sisältyy lounas ja kahvit.Keskustelua asiakkaista voidaan jatkaa savusaunassa ja ulkoporealtaassa. Varaa paikkasi lauteille ostokorissa!

Tämän iltapäivän aikana esitän sinulle seuraavat kysymykset:

* uskallatko rajata asiakkaitasi - miten yritys voi valita asiakkaansa - millainen asiakkaan polku on

* tiedätkö millä tavalla asiakas mieltää yrityksesi - mistä koostuu hyvä brändi

* onko asiakkaasi valmis maksamaan palveluistasi - miten brändiä rakennetaan


Uskallatko tulla vastaamaan?

OHJELMA

11.00 Aloitus, esittelyt, Kuka on asiakas? Asiakkaan polku. Tehtävän anto

12.00 Lounas , tehtävän teko

13.30 Tehtävän purku, tulokset ja johtopäätökset

14.30 Brändin rakentaminen

15.00 Asiakas ja brändi

15.30 Kahvit ja päivän yhteenveto

Ilmoittautuminen maksamalla kurssi verkkokaupassa. Laita maksaessasi lisätietoja kohtaan viesti, jossa kerrot mahdolliset ruokavaliosi tai lähetä viesti alla olevaan sähköpostiin. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Ilmoittautuminen on sitova.  Kouluttajalla on oikeus peruuttaa koulutus vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tällöin maksettu maksu palautetaan. 

Tule mukaan, viedään asiakasymmärrystä ja yrityksesi brändäystä uudelle  tasolle 

Miten määritellä asiakas ja mistä hänet löytää

Mitä asiakas ajattelee yrityksestäsi

Vaikuttaako brändi hinnoitteluun -tuleeko euroja


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burkhard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Tule mukaan - kehitetään yhdessä asiakasymmärrystä

Ilmoittaudu mukaan - paikkoja rajoitetusti

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa. Niemilomat sijaitsee osoitteessa Niemeläntie 166, 78200 Varkaus

BONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit