Tehokkaan myynnin salaisuus

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Ti 2.5. klo 11-16

Niemilomat Oy, Varkaus

Myynnin iltapäivässä pureudutaan myynnin merkitykseen ja myyntiin vaikuttaviin asioihin. Puhutaan erilaisita myyntitaktiikoista ja -käyttäytymisestä. Katsotaan, jos vaikka löytäisit oman tyylisi, jossa sinulla onnistuu myynti kuin vettä vaan. Tärkeintä kuitenkin on, että tunnet olevasi luonteva ja myyntityö tuntuu siltä omalta jutulta jolloin haluat tehdä sitä.

Koulutus toteutetaan Varkaudessa Niemilomat Oy:n matkailutilalla 2.5.2017 klo 11-16. Koulutuksen lisäksi päivään sisältyy lounas ja kahvit."Jälkilöylyt koulutuksesta" on mahdollisuus nauttia savusaunassa ja ulkoporealtaan raikkaudessa. Varaa sauna ostokorissa!

Hyvät myyntitaidot erottavat sinut kilpailijoista

*Oletko hyvä myyjä? Onko myyntityö sinusta vaikeaa?

* Osaatko kuunnella vai oletko se joka puhuu?

* Osaatko päättää kaupan, vai onko ohjat asiakkaalla?


Onko myyntisi tulokset sellaiset kuin haluat?

OHJELMA

11.00 Aloitus ja esittelyt. Mitä myynti oikeastaan on?

12.00 Lounas 

12.45 Myynti -hunajaa vai pakkopullaa? Millainen myyjä olet?

14.30 Myydään tunteella

15.00 Kaupan päättämiseen muutama "kikka kolmonen"

15.30 Kahvit ja yhteenveto myyntityön merkityksestä

Ilmoittautuminen maksamalla kurssi verkkokaupassa. Laita maksaessasi lisätietoja kohtaan viesti, jossa kerrot mahdolliset ruokavaliosi tai lähetä viesti alla olevaan sähköpostiin. 

Voit myös tehdä savusauna -varauksesi tilauksen yhteydessä. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Ilmoittautuminen on sitova.  Kouluttajalla on oikeus peruuttaa koulutus vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tällöin maksettu maksu palautetaan. 

Tästä et voi jäädä pois. Tämä iltapäivä voi viedä sinut ihan uudelle tasolle bisneksen rakentamisessa


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burkhard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Palautellaan mieleen myynnin mystiikaa. Tule ihmeessä mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan - paikkoja rajoitetusti

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa. Niemilomat sijaitsee osoitteessa Niemeläntie 166, 78200 Varkaus

BONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

Moduulit

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit