Tehokkaan myynnin salaisuus

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Ke 20.9. klo 18-19

Webinaari

Miltä tuntuisi, jos myynti olisi sinusta hauskaa ja helppoa?

Myynnin webinaarissa pureudutaan myynnin merkitykseen ja myyntiin vaikuttaviin asioihin. Puhutaan erilaisita myyntitaktiikoista ja -käyttäytymisestä. Katsotaan, jos vaikka löytäisit oman tyylisi, jossa sinulla onnistuu myynti kuin vettä vaan. Tärkeintä kuitenkin on, että tunnet olevasi luonteva ja myyntityö tuntuu siltä omalta jutulta jolloin haluat tehdä sitä.

Koulutus toteutetaan verkossa webinaarina  20.9.2017 klo 18-19. Jos et jostain syystä pääsekään tuolloin, ei hätää. Webinaarista tulee nauhoitus kaikille osallistujille ja pääset katsomaan sen omassa rauhassasi niin mnta kertaa kuin haluat. 

Hyvät myyntitaidot erottavat sinut kilpailijoista

*Oletko hyvä myyjä? Onko myyntityö sinusta vaikeaa?

* Osaatko kuunnella vai oletko se joka puhuu?

* Osaatko päättää kaupan, vai onko ohjat asiakkaalla?


Onko myyntisi tulokset sellaiset kuin haluat?

Pohditaan illan aikana mm. 

  •  Mitä myynti oikeastaan on?
  • Myynti -hunajaa vai pakkopullaa? Millainen myyjä olet?
  • Ostetaan tunteella
  • Kaupan päättämiseen muutama "kikka kolmonen"

Ilmoittautuminen maksamalla webinaari verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan webinaariin 20.9.17. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Tästä et voi jäädä pois. Tämä webinaari voi viedä sinut ihan uudelle tasolle bisneksen rakentamisessa ja muuttaa asennettasi myyntiin


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burchard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Palautellaan mieleen myynnin mystiikaa. Tule ihmeessä mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan - saat tehoa myyntiinsiBONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

Moduulit

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit