Paranna tulosta suunnitelmallisella markkinoinnilla

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

ma 10.4. klo 11-16

Niemilomat Oy, Varkaus

Usein yrityksessä markkinointia tehdää syklittäin, jolloin sen tulokset jäävät heikoiksi ja tuntuu, että rahat menevät hukkaan. Annan vinkkejä ja käytännön työkaluja, miten saat tehostettua markkinointiasi, toteutuksesta jatkuvaa ja suunnitelmallista. Uskon, että tulokset näkyvät suhteellisen nopeasti jos käytät antamani vinkit hyödyksesi.

Koulutus toteutetaan Varkaudessa Niemilomat Oy:n matkailutilalla ma 10.4.2017 klo 11-16. Koulutuksen lisäksi päivään sisältyy lounas ja kahvit. Koulutuksen jälkeen voit vielä vaihtaa mielipiteitä savusaunan lämmössä tai vastaavasti ulkoporealtaan raikkaudessa. Varaa paikkasi lauteille ostokorissa!

Teemaan liittyen pohditaan markkinoinnin tehokkutta ja kuinka tuota tehokkuutta voidaan kasvattaa. 

MITEN SINÄ TEET MARKKINOINTIA OMASSA YRITYKSESSÄSI?

Ota koulutukseen mukaan kuvaus omasta markkinointistrategiastasi

Tuo kuvaus on vain sinua varten, että voit päivän aikana tehdä siihen lisäyksiä, muutoksia tai kirjoittaa TÄMÄ ON HYVÄ; JATKA TÄTÄ!

Käyn läpi päivän aikana markkinonnin muotoja ja muutoksia, mitä markkinoinnissa on tapahtunut; vastakkain asetetaan perinteinen vs. sähköinen. 

Puhutaan myös tehokkaista markkinontikanavista ja tavoista, asiakasta unohtamatta. 


Kiinnostaako markkinoinnin tuloksellisuus?

Jos kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tulla paikalle!

OHJELMA

11.00 Aloitus, esittelyt. Markkinoinnin suunnittelun merkitys

12.00 Lounas

12.45 Sähköisen markkinointivälineiden mahdollisuudet vs. perinteinen markkinointi

13.30 Missä kaikkialla sitä oikein pitäisi olla mukana? Sosiaalinen media markkinoinnissa

14.15 Miten rakennan ja toteutan suunnitelmani ja paljonko pitää varata rahaa markkinointiin

15.30 Kahvit ja päätöskeskustelu

Ilmoittautuminen maksamalla kurssi verkkokaupassa. Laita maksaessasi lisätietoja kohtaan viesti, jossa kerrot mahdolliset ruokavaliosi tai lähetä viesti alla olevaan sähköpostiin. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Ilmoittautuminen on sitova.  Kouluttajalla on oikein peruuttaa koulutus vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tällöin maksettu maksu palautetaan. 

Tule mukaan, tehdään satunnaisesta markkinointikampanjoinnista suunnitelmallista toimintaa, joka tuottaa tulosta!


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burkhard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Tule mukaan päivittämään markkinointisuunnitelmasi

Ilmoittaudu mukaan - paikkoja rajoitetusti

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa. Niemilomat sijaitsee osoitteessa Niemeläntie 166, 78200 Varkaus

BONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit