Onko ajanhallinnasta tullut pakkomielle?

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

To 7.9. klo 18-19

Webinaari

Nykyään puhutaan paljon aikavarkaista ja ajanhallinta ja netti on täynnä työkaluja joilla voit tehdä tehokkaamin ja nopeammin. Onko ajanhallinta siis sitä, että teet enemmän lyhyemmässä ajassa?  Kamala ajatus, ei todellakaan ole!

Slow ajattelu saa yhä enemmän huomiota, koska ihmiset tajuavat ettei aikaa  voi hallita, vaan meidän on hallittava omaa käyttäytymistämme. Meillä jokaisella on aikaa 24 h vuorokaudessa ja on jokaisen oma päätös miten nuo tunnit käytetään.

Webinaarissa käyn läpi ajanhallintaa, ajattelun vaikutusta ja suhtautumisen merkitystä aikaan esimerkkien avulla. Koulutus toteutetaan verkossa webinaarina, jos olet estynyt jostain syystä osallistumaan live webinaariin, saat nauhoitteen katsottavaksesi webinaarin jälkeen. 

* Pohditaan minne aika katoaa

* Pitääkö olla kiireinen, että olisi tärkeä ihminen

* Saat ajattelemisen aihetta siitä, mitkä sinun aikavarkaasi ovat

Voisiko hidastaminen olla se paras ratkaisu?


Onko sinulla aikaa osallistua?

Käydään läpi seuraavia asioita, joiden kautta saat paremman kuvan omasta tilanteestasi ja saatat saada jopa enemmän aikaa tehdä sitä mitä todella haluat.

  • Mikä on ajan merkitys? 
  •  Omien aikavarkaiden listaaminen
  •  Ratkaisujen etsiminen
  • Onko kiire tehokkuuden mittari?
  • Keinoja hallita omaa työtä 

Ilmoittautuminen maksamalla kurssi verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi linkin webinaariin. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Tule lataamaan lisää energiaa kiireettömässä webinaarissa. 


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burchard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Tule mukaan - nujerretaan yhdessä aikavarkaat

Ilmoittaudu mukaan - slow hengessäBONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit