Onko ajanhallinnasta tullut pakkomielle?

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Ke 17.5. klo 11-16

Niemilomat Oy, Varkaus

Nykyään puhutaan paljon aikavarkaista ja ajanhallinta ja netti on täynnä työkaluja joilla voit tehdä tehokkaamin ja nopeammin. Onko ajanhallinta siis sitä, että teet enemmän lyhyemmässä ajassa?  Kamala ajatus, ei todellakaan ole!

Slow ajattelu saa yhä enemmän huomiota, koska ihmiset tajuavat ettei aikaa  voi hallita, vaan meidän on hallittava omaa käyttäytymistämme. Meillä jokaisella on aikaa 24 h vuorokaudessa ja on jokaisen oma päätös miten nuo tunnit käytetään.

Koulutusiltapäivän aikana käyn läpi ajanhallintaa, ajatteluasi ja suhtautumistasi aikaan esimerkkien ja harjoitteiden avulla.Koulutus toteutetaan Varkaudessa Niemilomat Oy:n matkailutilalla 17.5.2017 klo 11-16. Koulutuksen lisäksi päivään sisältyy lounas ja kahvit.Koulutuksen päätteeksi voit vielä käydä vertaiskeskusteluja savusaunan lämmössä. Varauksen saunaan voit tehdä myös ostokorissa.

* Pohditaan yhdessä minne aika katoaa

* Pitääkö olla kiireinen, että olisi tärkeä ihminen

* Mitkä sinun aikavarkaasi ovat

Voisiko hidastaminen olla se paras ratkaisu?


Onko sinulla aikaa osallistua?

OHJELMA

11.00 Aloitus, esittelyt. Mikä on ajan merkitys? 

12.00 Lounas , Omien aikavarkaiden listaaminen

13.30 Aikavarkaisen läpikäyminen ja ratkaisujen etsiminen

14.30 Onko kiire tehokkuuden mittari?

15.00 Keinoja hallita omaa työtä 

15.30 Kahvit ja ajaton keskustelu päivän aiheesta

Ilmoittautuminen maksamalla kurssi verkkokaupassa. Laita maksaessasi lisätietoja kohtaan viesti, jossa kerrot mahdolliset ruokavaliosi tai lähetä viesti alla olevaan sähköpostiin. 

Ilmoittautumisessa voit varata myös savusaunan kiireettömät löylyt tälle illalle. 

Lisätietoja: Tarja Kekäläinen, puh. 040 1991023 tai tarja@dariak.fi

Ilmoittautuminen on sitova.  Kouluttajalla on oikein peruuttaa koulutus vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tällöin maksettu maksu palautetaan. 

Tule lataamaan lisää energiaa kiireettömässä koulutusiltapäivässä. 


Tarja - DariaK Kouluttaja, coach

​Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Toimin starttiyrittäjäkouluttajana ja valmennan aloittavia ja toimivia yrityksiä tekemään parempaa bisnestä. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanottuja sekä lomautettuja löytämään sen oman polkunsa. Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burkhard, valmennuksessa. ​Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille. Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuuksiksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Mottoni on: "Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”

Tule mukaan - nujerretaan yhdessä aikavarkaat

Ilmoittaudu mukaan - paikkoja rajoitetusti

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa Koulutus toteutetaan yhteistyössä Niemilomat Oy:n kanssa. Niemilomat sijaitsee osoitteessa Niemeläntie 166, 78200 Varkaus

BONUS! 

Jos vielä mietit, niin BONUKSENA koulutukseen osallistumisesta saat kaikki tähän verkkokurssituotteeseen liitetyt materiaalit. ARVO 468 €

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit