La Rambla -espanjan alkeet

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Helppo ja hauska tapa oppia kieltä ja tutustua samalla Espanjaan ja sen eri alueisiin. Opit puhumaan espanjaa juuri siinä ajassa, rytmissä ja paikassa kuin haluat, et ole sidottu aikatauluihin tai tapaamisiin. Voit myös aina palata takaisin edellisille oppitunneille kertaamaan.

Olen Tarja Kekäläinen ja asunut Espanjassa lähes kymmenen vuotta. Olen opettanut espanjan kieltä oppilaitoksissa ja erityisryhmille sekä toiminut asioimistulkkina erilaisissa tilanteissa.

Ramblas

 

Toivon, että pystyn rohkaisemaan sinua käyttämään kieltä, kun sitä kurssini aikana pikku hiljaa opit. Kerron kurssilla mukavia niksejä siihen miten kielitaito karttuu ihan jokapäiväisessä elämässä, ilman pänttäämistä. Hienoa, että päätit tulla tutustumaan tähän kauniiseen, maailmanlaajuiseen kieleen.

Hablataanko espanjaa? -espanjan kielen verkkokurssin kautta toimin oppaanasi niin kielen opiskelussa kuin matkallasi vaikka Barcelonaan tai muualle Espanjaan.
Kurssit soveltuvat kielestä kiinnostuneille matkailijoille, opiskelijoille, henkilöille jotka joutuvat työssään käyttämään espanjaa tai ovat suunnitelleet muuttoa Espanjaan.

Olen oppaanasi matkalla koko ajan.  Suunnittelemani ohjelma kehittyy matkan varrella kanssasi, sillä kun opit koko ajan uutta, haluat myös tietää enemmän.

Bienvenidos amigos!

Lähestymistapani on käytännönläheinen ja perustuu suurelta määrin kokemukseen, yritykseen ja erehdykseen. Tärkeintä mielestäni on, että uskallat yrittää. Mitä enemmän uskallat käyttää sanoja jotka olet oppinut, sitä nopeammin opit lisää.

 

España es todo; cultura, playa, sol y lugares más bonitos del mundo

Moduulit

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit