Kehitä valmennustaitojasi

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Kysyvätkö ystäväsi sinulta neuvoja ja ohjeita? Pidätkö siitä, että voit jakaa tietoa ja kertoa kokemuksiasi keskusteluissa ihmisten kanssa?

Haluaisitko toimia valmentajana tai kouluttajana?

Haluatko auttaa ihmisiä? Onko sinulla osaamista, josta voisi olla hyötyä toisille ihmisille? Oletko haaveillut oman osaamisesi näkyväksi tekemisestä ja esille tuomisesta?  

Tämä valmennuskurssi sopii niin yritys- ja henkilökohtaista valmennusta suunnitteleville tai jo valmentajina toimiville, myös  esim. urheiluvalmentajille.

Kurssi soveltuu hyvin tiimien esimiehille

Kurssista saat työkaluja, joilla johtaa henkilökohtaiset tai tiimin tavoitteet maaliin saakka.   

Tarvitsetko tietoa, miten voit toimia valmentajana ja auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään. Haluatko oppia toimintamalleja, joilla vakuutat ihmiset osaamisestasi? Valmennuskurssista saat tietoa ja työvälineitä valmennusprosessiin. 

Valmennuksessa on kysymys myös "oppimismatkasta", jonka aikana asiantuntijuutesi jalostuu toimintasuunnitelmaksi.  Saat myös kannattavan yritystoiminnan pyörittämiseen tarvittavia tietoja/taitoja sekä pystyt pohtimaan ideaasi monesta eri näkökulmasta.

Haluatko rakentaa liiketoimintaa oman osaamisesi  ja valmentamisen varaan? Valmennuskurssin aikana voidaan perustaa sinulle yritys, joka tuottaa coaching palveluja, jos niin haluat. 

Tarja - DariaKValmentaja, coach

Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja. Olen toiminut valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuislle ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä. Olen ohjannut vaikeassa elämäntilanteessa olevia kuten irtisanotuille sekä lomautetuille löytämään sen oman polkunsa. 

Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, varmasti maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burkhard, valmennuksessa. ​

Tällä hetkellä teen henkilökohtaista valmennusta niin yksilöille kuin yrityksille.

Koulutuksen ja kokemuksen mukanaan tuomat opit olen koonnut valmennuskokonaisuudeksi ja haluan niiden avulla auttaa myös sinua toteuttamaan unelmiasi. 

Valmentaminen on ihanaa ja parasta siinä on hyvä vuorovaikutus ja se, kun huomaa,

että valmennettava saa valmennuksesta oivalluksia ja ajatuksia, jotka vievät hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan eteenpäin.

Oletko haaveillut toimivasi kouluttajana tai valmentajana? Olisiko coaching mielestäsi "sinun juttusi"?

Tässä valmennuksessa opit mistä valmentamisessa todella on kysymys ja miten voit auttaa muita ihmisiä. Asiat käsitellään neljässä teemakokonaisuudessa. Saat tietoa ihmisten valmentamisesta ja kannustamisesta elämässä eteenpäin kohti menestystä. Saat myös työkaluja, joiden avulla voit luoda itsellesi kannattavaa liiketoimintaa. Valmennan ratkaisukeskeisesti, joten ihan valmiita vastauksia en tule antamaan, vaan ohjaan sinua omiin oivalluksiin ja ratkaisuihin, jotka palvelevat juuri sinua. 

Kurssi koostuu verkkomateriaaleista, tehtävistä, keskusteluista kanssani ja muiden valmennettavien kanssa, webinaareista ja livelähetyksistä. 

Coaching opit  käytäntöön kokonaisuudet ovat:

1.Valmentaminen ja kouluttaminen: opit oman osaamisesi näkyväksi tekemisen ja miten osaamista siirretään valmennuksessa. Käydään läpi myös miten valmennukset toteutetaan ja miten ohjataan sekä kohdataan toinen ihminen. Saat myös vahvistusta valmennusosaamiseesi ja opit kehittämään osaamistasi jatkuvaluontoisesti.

2. Tuotteistaminen ja markkinointi: opit tuotteistamaan osaamisesi, pääset alkuun valmentamisessa, seminaarien pitämisessä, verkkokurssien järjestämisessä, puheiden pitämisessä ja mentoroinnissa. Saat ajatuksia ja ideoita miten kehittää omaa valmentamista. 

3. Myynti ja myynnin edistäminen: Jos teet valmentamisesta yritystoimintaa, opit tuottamaan markkinoinnillisia sisältöjä, vahvistamaan henkilökohtaista brändiäsi, myymään järjestelmällisesti valmennustasi. Osaat toteuttaa markkinointia tehokkaasti.  Opit "myymään" omat ajatuksesi ja ideasi toisille ihmisille. Opit argumentoimaan  ja perustelemaan omaa näkymystäsi rakentavasti. Opit toteuttamaan suunnitelmat ilman verukkeita. 

4. Verkostoituminen: opit luomaan asiantuntijaverkostoja ja löydät sopivia verkostoja itsellesi, jotka kasvattavat myyntiäsi, jos teet liiketoimintaa. Muuten verkostoissa on voimaa, joten kun luot hyvän verkoston, saat sieltä apua ja ideoita omien asioittesi eteenpin viemiseen ja tietoa ja tukea ongelmatilanteissa. 


Valmennus auttaa sinua ymmärtämään tietoista läsnäoloa valmentaessasi ja opit käyttämään ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.

Autan sinua myös liiketoimintasuunnitelman rakentamisessa ja asiantuntijuuden näkyväksi tekemisessä. Avustan tarvittaessa yrityksen perustamisen kysymyksissä. 

Mitä kaikkea valmennukseen sisältyy

Verkkokoulutus- 

materiaalit vuoden 2017 loppuun saakka

Henkilökohtainen valmennus 2 kk ja sen jälkeen toimin mentorinasi niin kauan kuin haluat

Webinaarit ja face-to face valmennus-tapaaminen


sekä

Bonus

Coaching harjoitus ja yhteinen harjoituswebinaari

Kyllä, Tässä on sinun mahdollisuutesi - Coaching on kivaa

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä missään ei järjestetä toista vastaavaa koulutusta

Nyt on aika tehdä unelmista totta. Tule mukaan valmennukseen, jossa saat vahvan ja hyvän pohjan valmentajana toimimiseen ja coachingin muuttamisesta menestyskonseptiksi. 

  1. Verkkovalmennukset ja -materiaalit vuoden 2017 loppuun saakka. Alkaen heti, kun olet liittynyt mukaan
  2. Henkilökohtaisen valmennuksen 2 kk ajan sekä kurssin jälkeen mentoroinnit tarpeen mukaan.  Alkaen heti, kun olet liittynyt mukaan valmennukseen
  3. Webinaarit ja face-to-face valmennusharjoitustapaaminen

Lisäksi bonus seminaari


Tule mukaan osaavaan joukkoon!

Mitä vielä mietit? Ota yhteyttä, jos on kysyttävää. Tämä on elämäsi tilaisuus tehdä unelmistasi totta. 

Lupaan sinulle 100% takuun siitä, että saat varmuutta toimia valmentajana.

"Feel gratitude, love everything you do, live to the fullest.”


Ilmoittaudu mukaan tästä

Voit maksaa maksut yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä. Ota yhteyttä minuun, niin sovitaan maksuaikataulu.


P.S.: Liity nyt, et varmasti halua missata kokonaista vuotta, että saisit oman osaamisesi tuottamaan tulosta!!!! Mitä aikaisemmin tulet mukaan sitä enemmän valmennuksesta hyödyt


Moduulit

tarja
Kouluttaja

tarja

Oppitunnit